Ik leef nog!
Hoiii allemaal!
Eindelijk weer een nieuw verhaal! Ik heb de afgelopen 2 weken weer veel nieuws mee gemaakt.
Ik ben vorige week maandag begonnen met mijn afstudeerstage! Erg leuk bedrijf, aardige collega's en ik wordt goed begeleid voor mijn afstudeerscriptie. Gelukkig maar! Het mindere is dat als ik uit mijn raam kijk, de zon zie schijnen. Geen zon voor mij dus doordeweeks, ik moet het maar hebben van het weekend!
De eerste week ging heel erg snel voorbij. Mijn huisje wordt steeds meer echt MIJN huisje.
Ik kan lopend naar mijn stage toe, dus dat is wel lekker. Dan blijf ik ook nog een beetje in conditie haha! Het enige nadeel is dat ik over de pondjesbrug moet en deze staat toevallig 9 van de 10 keer als ik naar me werk moet of naar huis ga open! Dan pak ik het pondje naar de overkant. Ik dacht een keer slim te zijn om snel naar de overkant te rennen (ik hoorde de belletjes al rinkelen), maar helaas met geen succes want de brug ging al open. Dan sta je dus een kwartier, soms zelfs langer vast op de brug...Zijn trouwens ook alleen maar toeristen die dan vaststaan op de brug.
Na mijn stage ga ik soms naar Moon om even een duik te nemen.
We koken de laatste tijd voornamelijk zelf, erg lekker! Vanavond staan de pannenkoeken op het programma. Al moet ik zeggen dat uit eten gaan hier ook echt goedkoop is! Voor 15 á 20 gulden heb je een hele maaltijd met drinken! Op maandag serveren ze bij een tent stamppot, erg geliefd hier maar niet door mij ;)! Ik was juist blij dat ik er vanaf was!
In mijn eerste zonnige weekend gingen we naar een van de mooiste strandjes (de grote Knip) die ik tot nu toe heb gezien! Helder water, witte stranden en rust! Heerlijk dagje op het strand gelegen, al lag ik voornamelijk in de schaduw anders is het niet uit te houden. Iedereen verbrand hier ook levend! (ik smeer me goed in met factor 30 hoor ;))
Zondag ging ik naar Mambo beach. Ook erg leuk, chille muziek, voornamelijk Hollanders en een leuke bar!
Wat betreft uitgaan zijn het openluchtfeestjes, met de muziek die je hoorde in Eindelijk en af en toe wat nieuws! Er wordt ook veel Salsa gedraaid. Vrijdagavond gingen we even naar Bermuda,Zaterdagavond Mambo Beach en Zondagavond ging ik naar Mambo en daarna door naar Wet en Wild. Heerlijk vermaakt! Het lijkt nu net of ik bijna niet slaap, maar sommige feestjes (voornamelijk op zondag) beginnen al vroeg en zijn rond 11 uur.
En toen begon de tweede week stage! Gaat zo snel hier.....
Zondagavond lig ik lekker in bed na mijn uitgaansdagje, lees ik nog een boekje, hoor ik keiharde muziek.. Ik dacht dat m'n bed in de discotheek stond! Echt niet normaal hard...Het was waarschijnlijk een drugsdealer die wat kwam verkopen aan de chollers. Ik denk dat die heel veel klanten had want ik heb de hele nacht niet kunnen slapen... Dit was ook, maandagavond en dinsdagavond hetzelfde liedje. In Nederland zou de politie al lang voor de deur staan. Als je gaat vragen of het wat zachter kan loop je het risico een pistool tegen je kop te krijgen (hoor ik ook maar van de beveiliger, ik heb zelf nog niks vervelends meegemaakt) Ik kijk het nog even een week aan en anders vraag ik om een andere woning.
Maandag had ik een proefles Salsa, erg leuk alleen was het iets te druk. We stonden met 50 man (misschien wel meer) op een klein stukje.. allemaal Nederlanders en zo houterig als wat aan het salsa dansen haha. Af en toe deed het me denken aan een leger! Ik zit nog een beetje te twijfelen of ik op salsa les ga.
Dinsdag ben ik met wat meiden naar de film geweest. Naar Dear John. Ik vind het een aanrader voor de meiden dan! Erg mooie film. Al was het in de bioscoop een ijskast. Zo koud, gelukkig had ik een lange broek aan en een shirt maar Ella was zo goed als bevroren!
Woensdagavond zijn we met meer dan 30 man gaan bbq-en. Het waren vooral meiden. In mijn studentenhuis zitten weinig tot geen jongens. Gister zijn er 2 jongens bijgekomen, maar waar die vandaan kwamen?!?!?! Ik denk van mars, heb nog nooit zulke vreemde jongens meegemaakt. Ze begonnen raar te dansen,ze hebben naar de overkant van het wijngat (soort van meer) in hun nakie gezwommen, waarbij ze uitkwamen bij een restaurant en naakt over straat liepen! Was op zich wel lachen totdat er één alles onder begon te kotsen. Eigen schuld ;)! 's Avonds kwam ik erachter dat dit mijn nieuwe buren zijn. JOEPIE!
Ik heb besloten nog geen auto te huren of kopen. Het scheelt me wel erg veel geld en ik kan gelukkig met mensen meerijden. Meestal rijdt ik met Marley mee die heeft een Suzuki Vitara, net als mijn autootje in Nederland alleen is die veel mooier haha! Het is altijd maar afwachten of de auto het doet..
Ik probeer er v/d week wat foto's op te zetten!
Het verbaasd me gewoon weer dat ik zo een lang verhaal kan typen!
Mis jullie wel allemaal!
AYO
Liefs Saranke
haha!
Ja inderdaad doe ik voortaan maar mijn skipak aan in de bios ;)
X
Ohh my god.. Dudieee ik mis jeee! Ben ook echt jaloers man. Klinkt zo heerlijk gewoon! Ben blij dat je t zo naar je zin hebt. Ennee je schrijft erg goed hoor haha. Krijg er een erg goed beeld van! Nu alleen nog pics ;-) ik had gezegd dat ik vanavond zou mailen maar ik was vergeten dat steef ze voetbal was dus ik mail morgen! Heb ik meer tijd en wil een heleboel vertellen natuurlijk haha.
Nou moppie, veel plezier nog!
Dikke kuss
Lekkel walm, Hiel Elleg Koud. Geniet maar van Cura. Leuk verhaal weer. En blote dronken mannen zijn niets waard.
Je zus heeft voor je moeder gezongen in Sing It. erg leuk wel een lange zit en veel sneeuw terug naar huis.
Even ter uitleg: sneeuw is wit en koud. Kelly en ik hebben vandaag geschaatst op de Oostvaardersplassen.
Kusjes
Haii nichtje,
ik had je gister al ff gesproken, maar toch leuk om je verhaal nog ff te lezen! Zo blijven we goed op de hoogte! Succes met je buurtjes, je gaat het vast met ze vinden ;)! haha..
Dikke kus vanuit het koude Zwolle!
p.s. veel plezier met carnaval ;)!
Dag schattie,
het klinkt allemaal erg leuk en ik zie je zo rennen voor dat pontje op je slippertjes haha! Fijn dat het ook zo heerlijk weer is en dat je daar in de weekenden volop van kan genieten. Leuk, ik ga even me koffer inpakken zondag is het ook voor mij tijd om de zon op te gaan zoeken. We houden contact lieverd,
Dikke kus
Li
dag lieve schat,
leuk om te horen dat je het zo lekker naar je zin hebt.
ik liep voor de verandering gister maar weer eens door de sneeuw. Ik stuur je even een lange mail vandaag heb je echt een hoop te vertellen.
I MISSS YOU
xx
Hi zuss,,
Leuk om te lezen. Jammer van die vervelende buurtjes haha! film ga ik nu al downloaden. Hier enorm veel sneeuw wordt er gek van wil ook naar de zon.
Uitzending van sing it is zondag dus misschien dat ik je na afloop nog een link verstuur. ( niet dat het heel veel voorstelt) maar goed eerst maar de beelden afwachten. mama was in iedergeval heellll verrast! op school ook enorm druk. Allemaal dingen voor afstuderen die we nu al moeten maken of voorbereiden maarja even doorzetten:D! jij ook goed je best doen op je werk en in het weekend lekker zonnen!
Loveu ! x
Hey babe! Klinkt super leuk daar! Lekker naar het strand, bbq'en en nog een beetje werken ;-) Hier is het nog steeds sneeuw en kou dus geniet er maar van! Ben benieuwd naar je foto's..
Dikke kus xxxx
Heeeey Saranke!
Ik kreeg van Kell het linkje van je site, dus ik lees ook mee met al je avonturen! Heeeeeel vet hoor! Ben jaloers. Pas maar op met die dealers haha straks smeren ze jou ook nog wat aan. En ben je ook al bij de bbq op Zanzibar geweest? Die is (tenminste toen wij er waren) op zaterdag, heeeeel leuk!
Nou, ik kijk weer uit naar je volgende verhaal haha!
Doeeeei
Whahaha, alleen jij hebt weer zulke buren :P Ik zie dat je het steeds meer naar je zin krijgt: je maakt in ieder geval veeeeeeeel meer mee dan hier in Nederland. Hier is het koud, en sneeuw-achtig. Heb je de tsunami overleefd?
Ik print even al je verhalen uit en dan gaan we dat aan de opa's en oma geven, dus pas op: iedereen leest mee hé.
We skypen weer snel,
Jesse.
Heerlijk schat!! Het klinkt alsof je al een beetje op je plekkie zit! Ik mis je wel heel erg, maar volgens mij is het allemaal zo voorbij! dus geniet er elke dag maar weer van, want voordat je het weet zit je weer in dit koude kikkerlandje:P doe maar voorzichtig met die drugsdealers!! als ze je weer lastig vallen kom ik wel even langs om ze een lesje te leren!;):P hehehe, kan niet wachten op de foto's! even zien of je al een beetje bruin bent geworden;)
Have fun en geniet ervan!
Veel liefs (L) x.
Hey lief nichtje :-)
Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt! Ik kan niet wachten tot het hier wat warmer wordt en ben dan ook heel jaloers op je.
Ik heb alleen gelukkig wat rustiger buren ;-)
Heel beel plezier en geiet ervan,
Liefs Trudy
Hee nicht alles bon?
het sneeuw hier weer eens, boeeee!!!
Nou we heeben weer sterrensatus na de uitzending van sing-it haha, het was ereg leuk hoor ! we hebben erg gelachen en veel te veel in beeld geweest, Lot deed het erg leuk , kus aan de de ratjes
Weer zo'n leuk verhaaltje!
Nou maar hopen dat de houseparty van die drugsdealer ten einde komt.
Misschien kan jij een kogel door zijn kop schieten :P
Zoals meerdere dat zijn ben ik ook super jaloers!!
Klinkt veel leuker als dat idiote Portugal hier.
En goed dat je zoveel mensen om je heen hebt, maakt het allemaal lekker vertrouwd.
Nogmaals heel veel plezier!!
Hartje, Knuffel, DIKKE LEBBER!
Hey Lieve Saa,
Nou ik dacht dat ik aangemeld had, maar krijg nog steeds geen bericht als je er een nieuw verhaal op zet. Iemand is mij aan het boycotten ofzo..:S Anyway ik had even niks te doen op me stage dus ik d8 ik ga maar even voor de zekerheid checken of je al een nieuw verhaal had.. En ja hoor:D
Ondanks dat je overdag weinig meekrijgt van de zon.. is het toch ook echt super chill, als je na je werk nog ff een duik kan nemen! Verlang daar ook wel echt heel erg naar! Haha wij moeten t in de zomer doen met de Noordeplassen =) Beetje jammer dat je nieuwe buren, doepies zijn. Wie weet komt er nog een hele lading leuke jongens aan! Ik hoop het voor je!
Fijne dag lieverd! Geniet van de zon, want we hebben zojuist een sneeuwstorm gehad.
Xjes
Anna-Louise
Hoi Sara, Saar(tje), Saranke.......
even een berichtje van ons uit Swollywood, hier schijnt de zon, strak blauwe lucht, het is hier fantastisch! Maar natuurlijk niet zo spannend en warm als bij jou. Volgens mij heb je het wel erggggggg naar je zin, die stage van jou kan nog wel een paar maandjes langer duren......... We blijven je volgen, groetjes van ons
Hallo Saar'
het is gelukkig al weer weekend , je zit er al weer een maand , gaat snel hé, , is het nog leuk?
Hier regent het keihard , we smachten naar zon,
kus
Hoi lieve Saranke,
Wat leuk om te lezen, dat je daar al zo gewend bent en dat je het ook naar je zin hebt. En natuurlijk heel fijn, dat je stageplek goed bevalt! Lekker uitgaan, gezellig met anderen samen leuke dingen doen. Wat wil je nog meer? Het lijkt toch echt wel een hele lange vakantie in een zonnig vakantieland. Maar er moet ook nog gewerkt worden en dat valt natuurlijk niet altijd mee als het steeds zo'n heerlijk weer is. Maar je zult er ongetwijfeld veel van leren en dat is dan weer mooi meegenomen.
Geniet maar lekker van deze bijzondere tijd die je meemaakt! Liefs van Ton en Marianne
ik lees je verhalen van voor naar achter!! woww, wat een belevenissen!!!!!!